“ΦΥΝΤΑΝΙ” Συσκευασία Λιπάσματος

“ΦΥΝΤΑΝΙ” Συσκευασία Λιπάσματος

Σχεδιάσαμε τη νέα συσκευασία του φυσικού λιπάσματος “ΦΥΝΤΑΝΙ” φυτικής προέλευσης για λαχανικά και οπωροκηπευτικά. 100% Ελληνικό θα το βρείτε σε όλα τα σχετικά καταστήματα και τα Φυτώρια.

10 Most Valuable Brands in the World

10 Most Valuable Brands in the World

Golden arches. Swoosh. Mouse ears. You know what they mean. Some logos are so powerful that they don’t need to spell out their names, or that they transcend cultural borders. How can these simple, trivial little artworks inspire global familiarity with so many of them having become iconic? Because they’re not trivial or simple.

ATEKE Company Profile

ATEKE Company Profile

To Εταιρικό έντυπο της ΑΤΕΚΕ ακουλούθησε τον ανασχεδιασμό του λογοτύπου της εταιρίας ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού που επιλέχθηκε από το γραφείο μας. Λιτές σχεδιαστικές γραμμές αναδεικνύουν το έργο χωρίς περιττά στοιχεία, κάτι  που αποτελεί το εξ αρχής ζητούμενο και τη φιλοσοφία που διέπει την εταιρία. Η ΑΤΕΚΕ ιδρύθηκε το 1974 από τον Αλεξόπουλο Δημήτριο, με σκοπό

Continue Reading

ORIGIN New Logo

ORIGIN New Logo

«H Αρχή είναι το ήμισυ του παντός» Η σύλληψη μιας ιδέας είναι το πρώτο βήμα για την γέννηση ενός επιτυχημένου προϊόντος . Αυτή ακριβώς είναι και η κεντρική ιδέα σχεδιασμού του Λογοτύπου της ORIGIN. Η ένωση του C (του creative) με το Ο που είναι το αρχικό γράμμα της Οrigin, που θα γεννά συνεχώς επιτυχημένα project για

Continue Reading

ΣΟΥΠΛΑ antisamos

ΣΟΥΠΛΑ antisamos

Mε τέτοιο ήλιο μόνο το καλοκαίρι σου έρχεται στο μυαλό. Σχεδιασμός σουπλά για το beach bar ANTISAMOS, σε μια από τις διασημότερες παραλίες της Κεφαλονιάς. Βασικός σχεδιαστικός άξονας για όλη την εταιρική ταυτότητα, από το λογότυπο μέχρι το MENU, τι άλλο? Τα υπέροχα λευκά βότσαλα της παραλίας!

ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ

ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ

Σχεδιασμός Λογοτύπου της ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΑΤΕΚΕ Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε. είναι μια μελετητική – κατασκευαστική εταιρία – η οποία ιδρύθηκε το 2006, μαζί με την PERIECO, ως επέκταση της καθιερωμένης στον χώρο των κατασκευών τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια κατασκευαστικής εταιρίας Α.Τ.Ε.Κ.Ε.