ATEKE Company Profile

ATEKE Company Profile

To Εταιρικό έντυπο της ΑΤΕΚΕ ακουλούθησε τον ανασχεδιασμό του λογοτύπου της εταιρίας ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού που επιλέχθηκε από το γραφείο μας. Λιτές σχεδιαστικές γραμμές αναδεικνύουν το έργο χωρίς περιττά στοιχεία, κάτι  που αποτελεί το εξ αρχής ζητούμενο και τη φιλοσοφία που διέπει την εταιρία.

Η ΑΤΕΚΕ ιδρύθηκε το 1974 από τον Αλεξόπουλο Δημήτριο, με σκοπό την κατασκευή και συντήρηση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της MOBIL OIL Co. Λίγα χρόνια αργότερα η εν λόγο επιχείρηση διευρύνει της συνεργασίες της και με άλλες κορυφαίες εταιρείες πετρελαιοειδών, όπως την EKO, ΕΛΔΑ, ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ, AVIN, CYCLON, TOTAL, SHELL και πολλές άλλες. Περίπου την ίδια περίοδο ξεκινάει τη συνεργασία της και με τις εταιρείες υγραερίου, BP GAS, HELLAS GAS, EKO GAS.

Το 1991 οι απαιτήσεις των εργασιών που διαρκώς αυξάνονταν καθώς και οι υψηλές φιλοδοξίες του ιδιοκτήτη της, είχαν ως φυσικό αποτέλεσμα την ίδρυση της ανώνυμης πλέον κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΕΚΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Τα υψηλά standards και το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών της, χρόνο με τον χρόνο κατέστησαν την ΑΤΕΚΕ μία από τις μεγαλύτερες και διαρκώς αναπτυσσόμενες κατασκευαστικές ελληνικές εταιρείες στον χώρο των πετρελαιοειδών.